Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.      Další informace

Placeholder

NA INTERPORTU BEZPEČNĚ

 

 2021-07-21    

Abychom mohli v klidu a bezpečí sledovat naši letošní mezinárodní soutěž, musíme dodržet všechny stanovené podmínky vydané v dokumentu 

COVID  -  opatření - kultura 


Nejprve tedy výňatek z vládního opatření:

d) na akci mohou být přítomné pouze osoby, které nevykazují klinické příznaky onemocnění covid-19 a které splňují, s výjimkou dětí do dovršení 6 let věku, podmínky stanovené v bodu I/16; organizátor akce je povinen při vstupu osoby na akci splnění podmínek kontrolovat a osoba je povinna mu splnění podmínek podle bodu I/16 prokázat; v případě, že osoba splnění podmínek podle bodu I/16 neprokáže, je organizátor povinen takovou osobu nevpustit na tuto akci.


V praxi to tedy provedeme takto:

U vchodu do areálu INTERPORTY je třeba se prokázat  certifikátem  nebo aplikací TEČKA společně s občanským průkazem  pro ověření totožnosti.


Abychom některým z vás návštěvu INTERPORTY usnadnili, zajistili jsme pro vás možnost  provedení testu  na místě, přímo u hlavního vchodu do areálu  U LAGUNY za cenu  199,-Kč. 
Bude zde možnost za test zaplatit i kartou.

Samotest ani čestné prohlášení, bohužel,  nebudeme moci  akceptovat.

 Těšíme se na vás! 

 Realizační tým  INTERPORTY
 

PARTNEŘI SOUTĚŽE

 

 

 

 

 
INTERPORTA, do roku 2017 Mezinárodní festival PORTA v Ústí nad Labem, je především mezinárodní soutěží hudebních skupin i jednotlivců v oblasti folk, country i současných trampských písní. Navazuje na padesátiletou tradici proslulého festivalu PORTA, který vznikl v roce 1967 právě v Ústí nad Labem.
Jediným pořadatelem této mezinárodní soutěže je nově založený zapsaný spolek INTERPORTA. Jeho členy jsou jak dlouholetí pořadatelé Mezinárodního festivalu PORTA, tak noví příchozí z řad ústeckých muzikantů.

 

Kontakt

INTERPORTA z. s.

Višňová 2834/ 1, Severní Terasa
400 11 Ústí nad Labem

IČO : 06575277
e-mail: interporta@seznam.cz
http://www.interporta.cz
 

Facebook   twiter