Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.      Další informace

Placeholder

Předprodej vstupenek zahájen

 

 2023-10-06    

Předprodej vstupenek na podzimní část letošní INTERPORTY byl právě zahájen. Můžete si je
zakoupit na www.vstupenkyusti.cz, případně v předprodejích městského předprodejního systému, takže např. v Domě kultury, nebo v Informačním středisku města.
Upozorňujeme, že na sobotní přehlídku vítězů na malé scéně Domu dětí a mládeže se vstupenky neprodávají, vstup je pro všechny zájemce zdarma!

Vstup zdarma na sobotní  hlavní program INTERPORTY dne  4.listopadu 2023 na velkém sále DK budou mít  děti do 140 cm, , senioři 65+ (po předložení dokladu o datu narození) a ZTPP.

Vstup zdarma pro všechny  diváky bez rozdílu věku bude i na Country scénu  v restauraci Domu kultury, která bude  pro diváky  otevřena od 15 do 21 hodin

 

PARTNEŘI SOUTĚŽE

 

 

 

 

 
INTERPORTA, do roku 2017 Mezinárodní festival PORTA v Ústí nad Labem, je především mezinárodní soutěží hudebních skupin i jednotlivců v oblasti folk, country i současných trampských písní. Navazuje na padesátiletou tradici proslulého festivalu PORTA, který vznikl v roce 1967 právě v Ústí nad Labem.
Jediným pořadatelem této mezinárodní soutěže je nově založený zapsaný spolek INTERPORTA. Jeho členy jsou jak dlouholetí pořadatelé Mezinárodního festivalu PORTA, tak noví příchozí z řad ústeckých muzikantů.

 

Kontakt

INTERPORTA z. s.

Višňová 2834/ 1, Severní Terasa
400 11 Ústí nad Labem

IČO : 06575277
e-mail: interporta@seznam.cz
http://www.interporta.cz
 

Facebook   twiter